Meer dan alleen websites

Je (online) business laten groeien met een website alleen lukt vandaag de dag niet meer.

Je hebt boosters nodig zoals e-mail marketing en marketing automation, gekoppeld aan die website.

En als je business groeit heb je business automation nodig om die groei op een efficiënte en doordachte manier te kunnen ondersteunen, zónder dat je overheadkosten evenredig meegroeien.

Websites, gekoppeld aan e-mail marketing en business automation: dat is ons ding.

Onze diensten
Symo Parasols website
Website op maat

Website op maat

Een gewone visitekaart website voor starters, een meertalige bedrijfswebsite de grotere KMO, een e-Commerce website voor je webwinkel, een ledenwebsite voor je community?

Dit is ons werkterrein

Voor élke fase van je business

Naarmate je groeit ondersteunen we je verder met uitbreidingen en koppelingen met andere systemen. 

WordPress is jouw keuze

Als je bij ons komt, dan kies je samen met ons voor WordPress. Dit is immers het meest toegankelijke en toekomstgerichte platform met enorm veel intergratie mogelijkheden.

Ideaal om samen met jou te groeien.

 

Email marketing

Email marketing

Je wil meer uit je website halen? Converteer dan zo snel mogelijk je onbekende website bezoekers naar bekenden en overtuig hen via je geautomatiseerde e-mail marketing van jouw expertise. Zo maak je ze gemakkellijker klant.

ActiveCampaign Certified Consultant

Met jaren ervaring op de teller als enige ActiveCampaign Certified Consultant in België zijn wij de ideale partij om je op gang te zetten met je e-mail marketing en marketing automation.

E-commerce booster

Marketing Automation en e-mail marketing zijn de ideale boosters voor je webwinkel. Laat een klant niet los na zijn eerste aankoop maar laat hen telkens opnieuw bij jou kopen.

Email marketing mockup
Business automation

Business automation

De logische stap bij de groei van je business: koppel je online business met de andere cloud platformen in je onderneming. Met je facturatieproces bijvoorbeeld, of je klantentevredenheidsmeting of je Google Drive of ….

Geautomatiseerde data uitwisseling

Er gaat veel tijd verloren met het overbrengen van gegevens van het ene platform naar het andere? Business Automation laat je deze tijd gebruiken voor nuttiger dingen in je bedrijfsvoering.

Sneller en minder kans op fouten

Niet alleen win je tijd door te automatiseren, ook de kans neemt drastisch af. Door software de repetitieve taken te laten uitvoeren elimineer je menselijke fouten.