Leadinfo
N

Onmisbaar voor B2B

N

Gratis Proefversie

N

GDPR Compliant

N

Op elke website installeerbaar

Zie welke bedrijven je website bezoeken en maak ze klant

98% van je websitebezoekers doet niets. Door anonieme websitebezoeken te herkennen met Leadinfo maak je die kijkers klant. Nooit meer wachten op inkomende e-mails, telefoongesprekken of contactformulieren. Laat Leadinfo voor jouw bedrijf leads genereren. 

LeadInfo toont B2B leads

Wij zijn jouw Leadinfo Certified Partner:
je zoektocht naar gekwalificeerde leads eindigt hier.

Data-gedreven marketing

Meer inzicht in het resultaat van je marketingcampagnes. Exporteer gegevens om te gebruiken in je offline en online campagnes. Je hebt toegang tot alle gegevens, zoals contactgegevens, branchegegevens, aantal medewerkers en alle websitebezoeken die worden geregistreerd.

Data-gedreven sales

Met de real-time inbox zie je meteen welke bedrijven je site bezoeken. Je bekijkt de websitebezoeken op dezelfde manier zoals je je e-mail bekijkt. Bij elke bezoeker zie je een uitgebreid bedrijfsprofiel, waardoor je nog meer deals kunt sluiten.

Data-gedreven strategie

Het krachtige Leadinfo dashboard toont je in één oogopslag waardevolle informatie, die je kan toetsen aan je strategie. Zo zie je op basis van de uitgebreide data of je wel de juiste doelgroep aanspreekt.

Leadinfo zet alle B2B leads in één dashboard

De software is gemakkelijk te gebruiken voor je verkoop- en marketingafdeling. Het ontwerp van het dashboard houdt alles overzichtelijk, dankzij de mogelijkheid om zelf labels en opmerkingen toe te voegen.

Gebruik triggers om automatisch hot leads en bestaande klanten te identificeren. Maak Lead Generation Forms om de aandacht van je bezoekers te trekken. Leadinfo verrijkt de bedrijfsgegevens met aanvullende informatie waardoor het gemakkelijker wordt om contact te leggen.

Informatie die je ziet:

R

E-mailadres

R
Financiële data
R
Telefoonnnummer
R
Oprichtingsdata
R

Adresgegevens

R

Industrie

R

Paginaweergaven

R

Aantal medewerkers

en nog veel meer

LeadInfo dashboard B2B bezoekers
contacteer ons

14 dagen gratis uitproberen op je website?

Vraag hier je proefversie aan: wij zetten alles voor je op en maken je wegwijs in je dashboard.
Krijg direct uitgebreide informatie over wie je website bezoekt.

Heel gemakkelijk
Geen creditcard nodig
Geen verplichtingen

1

Herken anonieme websitebezoeken

De Leadinfo leadgeneratiesoftware herkent de bedrijven die je website bezoeken door de IP-adressen te koppelen aan hun unieke database. Wij tonen je leads in de realtime inbox met de belangrijke bedrijfsgegevens én contactinformatie.

2

Verander websitebezoeken in leads

Vanaf dag 1 begin je met het identificeren van leads, door paginaweergaven en terugkerende bezoeken bij te houden. Verrijk de digitale systemen in jouw onderneming met een eenvoudige klik of automatisch met de door Leadinfo aangeleverde informatie.

3

Maak kijkers tot klanten

Met Leadinfo verhoog je de opbrengst van je website. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om websitebezoekers om te zetten in klanten. Aan de hand van hun bezoeken ontdek je welke nieuwe producten je aan bestaande klanten kan verkopen.

Integreer Leadinfo in je workflow

Als partner van Leadinfo, Make en ActiveCampaign integreren wij B2B leadgeneratie en leadopvolging in je workflow. Laat een nieuwe lead automatisch naar de juiste verkoper sturen, de gegevens toevoegen aan je CRM en bedrijven toevoegen aan je marketing automation funnel.
ActiveCampaign logo

Leadinfo en ActiveCampaign zijn het perfecte duo. Als ActiveCampaign Certified Consultant en Leadinfo partner zijn wij voor jou de ideale partij om beide tools te laten samenwerken om met minder inspanning meer sales te genereren.

Make logo (voorheen Integromat)

Make wordt wel eens de “lijm van het internet” genoemd. Met Make laat je de verschillende digitale platformen in jouw onderneming met elkaar communiceren. Wil je Leadinfo laten praten met een toepassing waar het geen directe integratie mee heeft? Als Make partner lossen we dit voor je op.

Ook deze tools integreren we met Leadinfo

Gratis consult

Leadinfo: iets voor jouw onderneming?

Wil je meer weten over wat Leadinfo voor jouw onderneming kan betekenen?
Vraag hier je 30 min gratis consult aan en stel je meest pertinente vragen.